Tabelat me ndricim jane te realizuara me konstruksione hekuri, profile alumini dhe plexiglas.
Ndricimi I brendeshem realizohet me llamba Neon ose Led.
Imazhi printohet me plotter me nje cilesi maksimale fotografike me bojra me baze solvent qe rezistojne gjate nen ndikimin e rezeve UV te diellit.