Per Logim Automjeti ne perdorim vecanerisht produkte nga markat e njohura ne menyre qe reklamimi juaj te jete sa me afatgjate dhe cilesore.
Produktet per logim automjeti nga Reklama kavaja jane ose printime sipas deshires suaj me printime dixhitale ose te ngjyrosura qe ne fabrike(zakonisht per tekste, logo ose veshje makine).
Produktet vijne me garanci te ndryshme,qe cdokush te gjej hapesire me buxhetin e tij.
Cdolloj mjeti mund te mbulohet,duke filluar qe nga makinat smart,veturat personale,mjetet e transportit,kamionet madje dhe varka,anije etj.
Si gjithmone,per montimin kujdesen profesionistet e Reklama kavaja.