Printime bluzash perdoret si pjese e rendesishme e kompanive per identifikim dhe terheqje vemendj.
Mundet qe te vendoset me shkrime,logo apo tekste te ndryshme dhe mbi uniformat dhe veshjet e punonjesve. Duke perdorur materiale super cilesore printimet tona nuk humbasin efektet edhe pas shume perdorimesh te veshjeve.
Ne gjithashtu ofrojme kete sherbim dhe per sport-dashesit apo personat qe kerkojne veshje te personalizuara sipas deshires.