Cilesi Maksimale.
Printime me cilesi maksimale me bojra me baze solventi per jetegjatesi ndaj agjenteve atmosferik deri ne 7 vjet.
Printime në përmasa të ndryshme si billboarde, veshje fasade, banner muri, city-light,tabela te ndryshme me dhe pa ndriçim etj.
Cilësia e këtyre printimeve është e padiskutueshëme dhe mjaft e qëndrueshme.