Germa 3D jane nder prodhimet e para qe kemi kryer,me cilesine maksimale,qendrueshmerine dhe kohezgjatjen e me kualitet maksimal na kane bere qe te fokusohemi akoma me shume ne fushen e germave 3D.
Cdo prodhim i ketij lloji behet sipas kerkeses se klientit. Kualitet premium dhe materiale te avancuara e moderne jane bere pjese e kompanise sone.
Prodhime qe ndryshojne nga madhesia,ngjyra,format por gjithmon tregojne cilesi maksimale.
Germat 3D variojne : Germa 3D me akrilik te forte,Germa 3D akrilike te ngritura,germat 3D prej celik te pandryshkshem, Germa 3D per reklamime te brendshme (Aplikime Indoor ),Germa akrilike me ndricim LED,Germa Akrilike te kristalta etj

« of 2 »